Polozhil Bone blade +10+lick+rate+skill v chaos mashinu i propalo elektri4estvo, komp virubilsja, zajdja na sait BB neobnaruzhil vremja ~17.55 segodnja 19.01.2015 screnn netu potamu 4to virubilsja pc!
Nick Breakdance
Item in CM
Moderators: Moderators, Admins, GM
Re: Item in CM
GM nu 6 dnej uzhe prowlo..
Vi vobwe proveraete [email protected]? I zdesj forum?!
Tam ve4no zhdatj 4tole?
Kak pro traktora tak mortal srazu log proveril i vse pokazal a tut na 1 item trudno najti infu wto on v cm mashine propal ?pritom dal vsju infu max blizkoe vremja i glavnoe serijnij nr dazhe..
Vi vobwe proveraete [email protected]? I zdesj forum?!
Tam ve4no zhdatj 4tole?
Kak pro traktora tak mortal srazu log proveril i vse pokazal a tut na 1 item trudno najti infu wto on v cm mashine propal ?pritom dal vsju infu max blizkoe vremja i glavnoe serijnij nr dazhe..
vari negaidit, neatdos bus tpt ka man ar setu, pateiks ka pats vainiigs
I am the god.......
Pats vainīgs ka mēģināju uzplusot itemu? ;DD
Es saprastu ja man nozagtu vai kā savādāk, tad jā, bet ja dc CM un spēlētājs paliek vainīgs.. Nu .. ;D
Es saprastu ja man nozagtu vai kā savādāk, tad jā, bet ja dc CM un spēlētājs paliek vainīgs.. Nu .. ;D
Nu a ko tu domāji, es piemēram paliku vainīgs, kad piedāvāju spēlētājam paņemt buff! 

http://www.speedtest.net/my-result/3005766167
Nejau kabeļos vaina bija
bet Latvenergo ;D
Bet nu lai jau skatās GM'i kas un kā, es tik tiešām neredzu savu vainu šai pasākumā

Bet nu lai jau skatās GM'i kas un kā, es tik tiešām neredzu savu vainu šai pasākumā